Cataloage

Oferta speciala reparatie caseta de directie!!! 0735.227.383 / 0760.160.130

    • ┬áIntre 300-450 lei (manopera reparatie caseta) + kit reparatie (200-250 lei) pentru autovehicule si 800-1000 lei + kit reparatie pentru camioane, autocare, etc. peturile variind in functie de marca si de anul masinii;

 

    • Pentru demontat/montat caseta pe masina se solicita un pret in functie de timpul de lucru (cat de greu se da caseta jos de pe masina). De retinut ca SERVICE PST nu doar repara caseta de directie ci face o constatare amanuntita a intreg ansamblului de directie eliminand sau sfatuindu-va sa eliminati si cauza defectarii sistemului de directie. Nu lucram in pripa sau orbeste dar experienta tehnicienilor nostri a redus timpul de lucru pentru repararea unei casete de directie la ~4 ore (~100 minute curatare caseta si parti componente atat in exterior cat si in interior; ~40 minute rectificari si reconditionari parti componente fixe (ce nu se schimba); ~60 de minute montarea kit-ului si reglarea casetei cu torsiometru care aduce caseta in parametrii corecti de functionare conform indicatiilor producatorilor parteneri SERVICE PST; ~40 de minute teste ale casetei pe bancul de proba atat pentru eventuale pierderi de lichid (de la 25-150 de bar pe banc de proba) cat si pentru testarea rezistentei casetei la stres (simulare timp de 5-15 minute a mersului off-road, a coborarii si urcarii bordurilor, etc.) pentru ambele teste de pierderi interne sau externe de lichid cat si testul de stres/anduranta veti primi:

 

  1. Graficul testarii care va fi atasat certificatului de garantie (12 luni) unde veti putea citi si analiza testarea;
  2. Poze facute in timpul repararii casetei dumneavoastre si un filmulet cu testarea casetei pe bancul de probat casete de directie.